Інфосесія щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для інституційних Еразмус+ координаторів Херсонського державного університету (20.03.2024 р., м. Івано-Франківськ)

20 березня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучились до вебінару для команди відділу з міжнародної співпраці та викладачів Херсонського державного університету і провели презентацію з можливостей Програми ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту. До вебінару приєдналось понад 20 учасників представників університету, які зацікавлені у нових можливостях співпраці з європейськими колегами в межах Еразмус+.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр., ключові напрями та пріоритети, перші кроки по роботі на порталах Програми, тощо. Спікер зосередила увагу на інституційній підготовці до нових конкурсів щодо створення мережі ініціативних груп для подання проєктних заявок за всіма напрямами з мобільності, проєктів співпраці та Жан Моне.

Учасники обговорили роботу з порталом НЕО, оглянули Programme Guide та перейшли до порталів для пошуку конкурсних програм. Зокрема, спікер наголосила на додаткових інструментах з пошуку партнерів та підготовці проєктних пропозицій.

Попередня Тренінг щодо можливостей Еразмус+ ICM та віртуальних обмінів для працівників ...